Vetpalau

Veterinaris per gossos i gats a Palau-solità i Plegamans

Especialistes veterinaris per gossos i gats amb consulta a Palau-solità i Plegamans

Veterinaris a Palau solità i Plegamans

Veterinaris a Palau-solità i Plegamans

Vam obrir les portes de la clínica veterinària a Palau-solità i Plegamans l'any 2016, amb l'objectiu de construir un espai per la cura integral de gossos, gats i altres animals de companyia.

Ens agrada pensar que el nostre treball forma part de la teva vida, de la salut del teu millor amic i per això, a VetPalau aportem tot el nostre afecte i professionalitat perquè la teva mascota creixi sana i feliç.

L´equip humà a Palau-solità i Plegamans que conformem VetPalau som fidels amants i defensors dels animals, que treballem la prevenció i el diagnòstic amb les últimes tècniques i tractaments més adequats.

A les instal•lacions tenim quiròfan, sala de raigs i també una sala d'espera separada per a gossos i gats. El teu pelut trobarà a VetPalau tot el que necessita per portar una vida plena i feliç. Des de l'alimentació, amb pinsos d'alta gamma, fins a la seva cura clínica o higiene, amb perruqueria canina i felina.

Vine a coneix-nos. Volem acompanyar-te des dels seus primers passejos, al llarg de la seva vida, per formar part de la seva família i de la teva.

 

El millor per la seva cura i alimentació

PÀRQUING PROPER

Zona d'aparcament lliure a dos carrers, al Pavelló d'Esports.
Places d'aparcament amb límit horari al costat del local.

cites por whatsapp

Vetpalau

  Carrer Camí Reial, 113,
Palau-solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  935 188 912

  640 795 130

Horari

De dilluns a divendres

9.30-13.30 y 16.30-20.00

Dissabtes

9.30-13.30